Korisničko ime:
Lozinka:
Zapamti me.
Registracija.
Čemu registracija?
Zaboravljena lozinka!
PRETRAGA
ČASOPISI
MojIZBOR
MojSCIndeks
MojNALOG
MojČASOPIS
MojASISTENT
PITANJA
POMOĆ
O SCIndeksu
dodaj u Moj profil
(RELAKW: hemijski sastav)
Ograniči na članke
publikovane na engleskom
dostupne u punom tekstu
koji sadrže termine
iz oblasti:
poljoprivreda, šumarstvo i srodne nauke (61)
inženjerske nauke, ostale (31)
hemijske nauke (6)
građevinarstvo, arhitektura i srodne nauke (5)
istorija (3)
iz časopisa:
Tehnologija mesa (14)
Biotech Anim Husbandry (10)
Acta agriculturae Serbica (7)
Hemijska industrija (6)
Topola (5)
autora:
Klašnja Bojana (5)
Ristić Mihailo S. (5)
Vranić Danijela (5)
Galić Zoran (4)
Spirić Aurelija (4)
u Mom izboru [0]
članci: 1 - 10 od 87
sortiraj prema:
godini
naslovu
broju citata
Fizičko-hemijska svojstva zrna žutih i crvenih hibrida kukuruza iz Srbije
Nikolić Valentina, Božinović Sofija, Vančetović Jelena, Radosavljević Milica, Žilić Slađana
Selekcija i semenarstvo, vol. 26, br. 2, str. 7-14, 2020
Hemijski sastav zrna genotipova kukuruza zubana, kokičara i šećerca
Radosavljević Milica, Milašinović-Šeremešić Marija, Terzić Dušanka, Jovanović Života, Srdić Jelena, Nikolić Valentina
Journal on Processing and Energy in Agriculture, vol. 24, br. 2, str. 77-80, 2020
Karakteristike zrna novih samooplodnih linija u poređenju sa hibridima kukuruza
Nikolić Valentina, Žilić Slađana, Radosavljević Milica, Simić Marijana, Filipović Milomir, Čamdžija Zoran, Sečanski Mile
Journal on Processing and Energy in Agriculture, vol. 24, br. 3-4, str. 95-99, 2020
Masnokiselinski i aminokiselinski profil larvi crva brašnara (Tenebrio molitor L.)
Jajić Igor, Popović Aleksandra, Urošević Miroslav I., Krstović Saša, Petrović Miloš, Guljaš Darko, Samardžić Miljan
Biotechnology in Animal Husbandry, vol. 36, br. 2, str. 167-180, 2020
Modelovanje procesa osmotske dehidratacije pečuraka (Agaricus bisphorus) u melasi šećerne repe
Šuput Danijela Z., Filipović Vladimir S., Lončar Biljana Lj., Nićetin Milica R., Knežević Violeta M., Lazarević Jasmina M., Plavšić Dragana V.
Food and Feed Research, vol. 47, br. 2, str. 175-187, 2020
Nova formula za određivanje vremena hlađenja t8/5 sa osvrtom na kvalitet zavarivanja
Milićević Miroslav S., Nejković Valentina M.
Zavarivanje i zavarene konstrukcije, vol. 65, br. 1, str. 29-36, 2020
O mineralizovanoj vodi u Gornjem Striževcu kod Babušnice
Miladinović Branko
Pirotski zbornik, br. 45, str. 17-29, 2020
Propolis - hemijski sastav, biološka i farmakološka aktivnost - pregled
Stojanović Sanja, Najman Stevo J., Bogdanova-Popov Biljana, Najman Svetozar S.
Acta medica Medianae, vol. 59, br. 2, str. 108-113, 2020
Razvoj i uticaj Lactobacillus plantarum inokulanta na kvalitet silaže od zrna kukuruza
Đorđević Snežana, Mandić Violeta, Đorđević Nikola
Biotechnology in Animal Husbandry, vol. 36, br. 2, str. 239-250, 2020
Fizičke karakteristike i nutritivni kvalitet odabranih genotipova kukuruza iz srbije različitih u tvrdoći i boji zrna
[
3
]
Milašinović-Šeremešić Marija S., Radosavljević Milica M., Srdić Jelena Ž., Tomičić Zorica M., Đuragić Olivera M.
Food and Feed Research, vol. 46, br. 1, str. 51-59, 2019
u Mom izboru [0]
članci: 1 - 10 od 87
sortiraj prema:
godini
naslovu
broju citata