APA - Priručnik za publikovanje, Američko psihološko društvo
Veinović, Z. P., Jaranović, J. S., Stančić, M. S., & Jovanović, O. S. [2018]. Kriterijumi za procenu usklađenosti TIMSS zadataka iz oblasti prirodnih nauka sa programima i obrazovnim standardima za nastavu prirode i društva. Inovacije u nastavi - časopis za savremenu nastavu , 31(1), 75-89.

CBE - Priručnik, Naučni stil i format, Savet urednika u biologiji
Veinović ZP, Jaranović JS, Stančić MS, Jovanović OS. Kriterijumi za procenu usklađenosti TIMSS zadataka iz oblasti prirodnih nauka sa programima i obrazovnim standardima za nastavu prirode i društva. Inovacije u nastavi - časopis za savremenu nastavu 2018;31(1):75-89.

Chicago - Čikaški priručnik za stil
Veinović Z.P., J. S. Jaranović, M. S. Stančić, i O. S. Jovanović. 2018. Kriterijumi za procenu usklađenosti TIMSS zadataka iz oblasti prirodnih nauka sa programima i obrazovnim standardima za nastavu prirode i društva. Inovacije u nastavi - časopis za savremenu nastavu 31, (1): 75-89.

Harvard - Harvardski priručnik za stil
Veinović, Z.P., Jaranović, J.S., Stančić, M.S.& Jovanović, O.S. 2018, "Kriterijumi za procenu usklađenosti TIMSS zadataka iz oblasti prirodnih nauka sa programima i obrazovnim standardima za nastavu prirode i društva", Inovacije u nastavi - časopis za savremenu nastavu , vol. 31, no. 1, pp. 75-89.

Harvard-BS - Harvardski priručnik za stil – Britanski standard
VEINOVIĆ, Z.P., JARANOVIĆ, J.S., STANČIĆ, M.S. i JOVANOVIĆ, O.S., 2018. Kriterijumi za procenu usklađenosti TIMSS zadataka iz oblasti prirodnih nauka sa programima i obrazovnim standardima za nastavu prirode i društva. Inovacije u nastavi - časopis za savremenu nastavu , 31(1), pp. 75-89.

MLA - Priručnik za pisce naučnih radova, Društvo za savremeni jezik
Veinović, Z.P.et al. "Kriterijumi za procenu usklađenosti TIMSS zadataka iz oblasti prirodnih nauka sa programima i obrazovnim standardima za nastavu prirode i društva." Inovacije u nastavi - časopis za savremenu nastavu 31.1 (2018): 75-89.

NLM - Vodič za autore, urednike i izdavače, Nacionalna medicinska biblioteka
Veinović ZP, Jaranović JS, Stančić MS, Jovanović OS. Kriterijumi za procenu usklađenosti TIMSS zadataka iz oblasti prirodnih nauka sa programima i obrazovnim standardima za nastavu prirode i društva. Inovacije u nastavi - časopis za savremenu nastavu . 2018; 31(1):75-89.