APA - Priručnik za publikovanje, Američko psihološko društvo
Ranković, N., Glavonjić, B., Oblak, L., & Petrović, S. [2007]. Trendovi potrošnje prozora i vrata od drveta u Španiji, Francuskoj i Nemačkoj i strategija njihovog izvoza iz Srbije. Glasnik Šumarskog fakulteta, (96), 83-95.

CBE - Priručnik, Naučni stil i format, Savet urednika u biologiji
Ranković N, Glavonjić B, Oblak L, Petrović S. Trendovi potrošnje prozora i vrata od drveta u Španiji, Francuskoj i Nemačkoj i strategija njihovog izvoza iz Srbije. Glasnik Šumarskog fakulteta 2007;(96):83-95.

Chicago - Čikaški priručnik za stil
Ranković N., B. Glavonjić, L. Oblak, i S. Petrović. 2007. Trendovi potrošnje prozora i vrata od drveta u Španiji, Francuskoj i Nemačkoj i strategija njihovog izvoza iz Srbije. Glasnik Šumarskog fakulteta (96): 83-95.

Harvard - Harvardski priručnik za stil
Ranković, N., Glavonjić, B., Oblak, L.& Petrović, S. 2007, "Trendovi potrošnje prozora i vrata od drveta u Španiji, Francuskoj i Nemačkoj i strategija njihovog izvoza iz Srbije", Glasnik Šumarskog fakulteta, no. 96, pp. 83-95.

Harvard-BS - Harvardski priručnik za stil – Britanski standard
RANKOVIĆ, N., GLAVONJIĆ, B., OBLAK, L. i PETROVIĆ, S., 2007. Trendovi potrošnje prozora i vrata od drveta u Španiji, Francuskoj i Nemačkoj i strategija njihovog izvoza iz Srbije. Glasnik Šumarskog fakulteta, (96), pp. 83-95.

MLA - Priručnik za pisce naučnih radova, Društvo za savremeni jezik
Ranković, N.et al. "Trendovi potrošnje prozora i vrata od drveta u Španiji, Francuskoj i Nemačkoj i strategija njihovog izvoza iz Srbije." Glasnik Šumarskog fakulteta (2007): 83-95.

NLM - Vodič za autore, urednike i izdavače, Nacionalna medicinska biblioteka
Ranković N, Glavonjić B, Oblak L, Petrović S. Trendovi potrošnje prozora i vrata od drveta u Španiji, Francuskoj i Nemačkoj i strategija njihovog izvoza iz Srbije. Glasnik Šumarskog fakulteta. 2007; (96):83-95.