APA - Priručnik za publikovanje, Američko psihološko društvo
Kukić, F., & Čvorović, A. [2019]. Strateški pristup unapređenju fizičke pripremljenosti koja je u skladu sa standardom za dobro zdravlje policajaca - osmonedeljna intervencija - pilot studija. Bezbednost, Beograd, 61(2), 28-45.

CBE - Priručnik, Naučni stil i format, Savet urednika u biologiji
Kukić F, Čvorović A. Strateški pristup unapređenju fizičke pripremljenosti koja je u skladu sa standardom za dobro zdravlje policajaca - osmonedeljna intervencija - pilot studija. Bezbednost, Beograd 2019;61(2):28-45.

Chicago - Čikaški priručnik za stil
Kukić F., i A. Čvorović. 2019. Strateški pristup unapređenju fizičke pripremljenosti koja je u skladu sa standardom za dobro zdravlje policajaca - osmonedeljna intervencija - pilot studija. Bezbednost, Beograd 61, (2): 28-45.

Harvard - Harvardski priručnik za stil
Kukić, F.& Čvorović, A. 2019, "Strateški pristup unapređenju fizičke pripremljenosti koja je u skladu sa standardom za dobro zdravlje policajaca - osmonedeljna intervencija - pilot studija", Bezbednost, Beograd, vol. 61, no. 2, pp. 28-45.

Harvard-BS - Harvardski priručnik za stil – Britanski standard
KUKIĆ, F. i ČVOROVIĆ, A., 2019. Strateški pristup unapređenju fizičke pripremljenosti koja je u skladu sa standardom za dobro zdravlje policajaca - osmonedeljna intervencija - pilot studija. Bezbednost, Beograd, 61(2), pp. 28-45.

MLA - Priručnik za pisce naučnih radova, Društvo za savremeni jezik
Kukić, F., i A. Čvorović. "Strateški pristup unapređenju fizičke pripremljenosti koja je u skladu sa standardom za dobro zdravlje policajaca - osmonedeljna intervencija - pilot studija." Bezbednost, Beograd 61.2 (2019): 28-45.

NLM - Vodič za autore, urednike i izdavače, Nacionalna medicinska biblioteka
Kukić F, Čvorović A. Strateški pristup unapređenju fizičke pripremljenosti koja je u skladu sa standardom za dobro zdravlje policajaca - osmonedeljna intervencija - pilot studija. Bezbednost, Beograd. 2019; 61(2):28-45.