APA - Priručnik za publikovanje, Američko psihološko društvo
Mušanović, D. [2018]. Korištenje IKT u nastavi B/H/S jezika i književnosti u osnovnim školama Kantona Sarajevo - između mogućnosti i očekivanja. Univerzitetska misao - časopis za nauku, kulturu i umjetnost, Novi Pazar, (17), 33-45.

CBE - Priručnik, Naučni stil i format, Savet urednika u biologiji
Mušanović D. Korištenje IKT u nastavi B/H/S jezika i književnosti u osnovnim školama Kantona Sarajevo - između mogućnosti i očekivanja. Univerzitetska misao - časopis za nauku, kulturu i umjetnost, Novi Pazar 2018;(17):33-45.

Chicago - Čikaški priručnik za stil
Mušanović D.. 2018. Korištenje IKT u nastavi B/H/S jezika i književnosti u osnovnim školama Kantona Sarajevo - između mogućnosti i očekivanja. Univerzitetska misao - časopis za nauku, kulturu i umjetnost, Novi Pazar (17): 33-45.

Harvard - Harvardski priručnik za stil
Mušanović, D. 2018, "Korištenje IKT u nastavi B/H/S jezika i književnosti u osnovnim školama Kantona Sarajevo - između mogućnosti i očekivanja", Univerzitetska misao - časopis za nauku, kulturu i umjetnost, Novi Pazar, no. 17, pp. 33-45.

Harvard-BS - Harvardski priručnik za stil – Britanski standard
MUŠANOVIĆ, D., 2018. Korištenje IKT u nastavi B/H/S jezika i književnosti u osnovnim školama Kantona Sarajevo - između mogućnosti i očekivanja. Univerzitetska misao - časopis za nauku, kulturu i umjetnost, Novi Pazar, (17), pp. 33-45.

MLA - Priručnik za pisce naučnih radova, Društvo za savremeni jezik
Mušanović, D.. "Korištenje IKT u nastavi B/H/S jezika i književnosti u osnovnim školama Kantona Sarajevo - između mogućnosti i očekivanja." Univerzitetska misao - časopis za nauku, kulturu i umjetnost, Novi Pazar (2018): 33-45.

NLM - Vodič za autore, urednike i izdavače, Nacionalna medicinska biblioteka
Mušanović D. Korištenje IKT u nastavi B/H/S jezika i književnosti u osnovnim školama Kantona Sarajevo - između mogućnosti i očekivanja. Univerzitetska misao - časopis za nauku, kulturu i umjetnost, Novi Pazar. 2018; (17):33-45.