APA - Priručnik za publikovanje, Američko psihološko društvo
Stanković, A., & Mrdaković, V. [2014]. Pouzdanost testova za procenu maksimalne izometrijske mišićne sile i brzine prirasta sile m. quadriceps femoris-a u otvorenom i zatvorenom kinetičkom lancu u zavisnosti od promene ugla u zglobu kolena. Godišnjak Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, (20), 34-60.

CBE - Priručnik, Naučni stil i format, Savet urednika u biologiji
Stanković A, Mrdaković V. Pouzdanost testova za procenu maksimalne izometrijske mišićne sile i brzine prirasta sile m. quadriceps femoris-a u otvorenom i zatvorenom kinetičkom lancu u zavisnosti od promene ugla u zglobu kolena. Godišnjak Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja 2014;(20):34-60.

Chicago - Čikaški priručnik za stil
Stanković A., i V. Mrdaković. 2014. Pouzdanost testova za procenu maksimalne izometrijske mišićne sile i brzine prirasta sile m. quadriceps femoris-a u otvorenom i zatvorenom kinetičkom lancu u zavisnosti od promene ugla u zglobu kolena. Godišnjak Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja (20): 34-60.

Harvard - Harvardski priručnik za stil
Stanković, A.& Mrdaković, V. 2014, "Pouzdanost testova za procenu maksimalne izometrijske mišićne sile i brzine prirasta sile m. quadriceps femoris-a u otvorenom i zatvorenom kinetičkom lancu u zavisnosti od promene ugla u zglobu kolena", Godišnjak Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, no. 20, pp. 34-60.

Harvard-BS - Harvardski priručnik za stil – Britanski standard
STANKOVIĆ, A. i MRDAKOVIĆ, V., 2014. Pouzdanost testova za procenu maksimalne izometrijske mišićne sile i brzine prirasta sile m. quadriceps femoris-a u otvorenom i zatvorenom kinetičkom lancu u zavisnosti od promene ugla u zglobu kolena. Godišnjak Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, (20), pp. 34-60.

MLA - Priručnik za pisce naučnih radova, Društvo za savremeni jezik
Stanković, A., i V. Mrdaković. "Pouzdanost testova za procenu maksimalne izometrijske mišićne sile i brzine prirasta sile m. quadriceps femoris-a u otvorenom i zatvorenom kinetičkom lancu u zavisnosti od promene ugla u zglobu kolena." Godišnjak Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja (2014): 34-60.

NLM - Vodič za autore, urednike i izdavače, Nacionalna medicinska biblioteka
Stanković A, Mrdaković V. Pouzdanost testova za procenu maksimalne izometrijske mišićne sile i brzine prirasta sile m. quadriceps femoris-a u otvorenom i zatvorenom kinetičkom lancu u zavisnosti od promene ugla u zglobu kolena. Godišnjak Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. 2014; (20):34-60.