Korisničko ime:
Lozinka:
Zapamti me.
Registracija.
Čemu registracija?
Zaboravljena lozinka!
PRETRAGA
ČASOPISI
MojIZBOR
MojSCIndeks
MojNALOG
MojČASOPIS
MojASISTENT
PITANJA
POMOĆ
O SCIndeksu
dodaj u Moj profil
(ARTAK: Senzorna Svojstva) AND (FLTJOU: 0494-9846)
Ograniči na članke
publikovane na engleskom
dostupne u punom tekstu
koji sadrže termine
iz oblasti:
poljoprivreda, šumarstvo i srodne nauke (23)
iz časopisa:
Tehnologija mesa (23)
autora:
Stamenković Tadija (7)
Dević Biljana (3)
Grujić Radoslav (3)
Perunović Marija (3)
Radovanović Radomir (3)
obriši filter
u Mom izboru [0]
članci: 1 - 10 od 23
sortiraj prema:
godini
naslovu
broju citata
izmeni pretragu
Uticaj pakovanja u modifikovanoj atmosferi i vakuumu na očuvanje senzornih svojstava odrezaka šarana (Cyprinus carpio)
Babić Jelena, Milijašević Milan, Dimitrijević Mirjana
Tehnologija mesa, vol. 56, br. 1, str. 58-66, 2015
Fizičko-hemijska i senzorna svojstva bosanskog sudžuka proizvedenog u kontrolisanim uslovima od svežeg ohlađenog i zamrznutog goveđeg mesa
[
1
]
Operta Sabina, Dževdetbegović Merima, Čorbo Selma, Tahmaz Jasmina, Šehović Alija
Tehnologija mesa, vol. 53, br. 2, str. 148-156, 2012
Procena rizika u tradicionalnoj proizvodnji hercegovačkog pršuta
[
1
]
Brenjo Dragan, Antonić Bogoljub, Grujić Radoslav, Nedić Drago N., Đerić Zoran
Tehnologija mesa, vol. 52, br. 1, str. 193-200, 2011
Važniji parametri kvaliteta funkcionalnih fermentisanih, barenih i jetrenih kobasica
[
1
]
Vasilev Dragan, Vuković Ilija, Saičić Snežana
Tehnologija mesa, vol. 52, br. 1, str. 141-153, 2011
Efekti korišćenja kozjeg mesa u proizvodnji tradicionalnog sudžuka
Živković Dušan, Miloradović Zorana, Stanišić Nikola, Žujović Miroslav, Radulović Zorica, Perunović Marija, Maksimović Nevena
Tehnologija mesa, vol. 51, br. 1, str. 36-44, 2010
Poboljšanje konzistencije i stabilnosti fino usitnjenih barenih kobasica od svinjskog mesa dodatkom emulgatora i stabilizatora
[
1
]
Grujić Slavica, Grujić Radoslav, Savanović Danica, Odžaković Božana, Rađenović Nikolina
Tehnologija mesa, vol. 51, br. 1, str. 60-65, 2010
Ispitivanje kvaliteta mesa svinja sa farmi u Srbiji
[
1
]
Jovanović Srđan, Todorović Ema, Dokmanović Marija, Đorđević Vesna, Popović Ljuba, Đurić Jelena, Baltić Milan Ž.
Tehnologija mesa, vol. 50, br. 5-6, str. 296-303, 2009
Začinsko bilje kao dodatak u ishrani brojlera i senzorni kvalitet mesa
Savković Tatjana, Džinić Natalija, Tojagić S.
Tehnologija mesa, vol. 49, br. 3-4, str. 75-81, 2008
Proizvodnja i odlike suve svinjske plećke
Stamenković T., Živković D., Perunović Marija, Jovanović Marijana
Tehnologija mesa, vol. 48, br. 5-6, str. 213-221, 2007
Komparacija kvaliteta bosanskog sudžuka proizvedenog u domaćinstvu, komunalnoj klanici i industrijskim uslovima
[
2
]
Operta Sabina, Smajić Ahmed
Tehnologija mesa, vol. 47, br. 3-4, str. 123-130, 2006
u Mom izboru [0]
članci: 1 - 10 od 23
sortiraj prema:
godini
naslovu
broju citata
izmeni pretragu